Despre noi

Din 1991, PRIMEX este un producator competitiv de cazane si echipamente termice industriale.

Gama variata de cazane produse acopera un vast domeniu de aplicatii tehnologice ce necesita utilizarea energiei termice: de la 200kW pana la 10 MW.

Cazanele ce utilizeaza ca si combustibil biomasa reprezinta cea mai apreciata categorie de produse PRIMEX datorita flexibilitatii, robustetii, eficientei si utilizarii cu costuri scazute a acestor sisteme.

Cazanele de abur si cazanele de apa calda/fierbinte reprezinta principala categorie de produse fabricate de PRIMEX, insa in acelasi timp executam si echipamente aferente centralelor si gospodariei de combustibil (lichid sau solid).

Viziune

Primex este intr-o continua evolutie, devenind mai puternic si indeplinindu-si misiunea din ce in ce mai bine: fabricarea de cazane termice industriale fiabile pentru pietele traditionale si cele in curs de dezvoltare.

Abordarea PRIMEX se bazeaza pe dezvoltarea si consolidarea pozitiei pe pietele specifice: energie regenerabila, biomasa, energie conventionala gaz/lichid si sisteme cogenerative - CHP.

Consideram ca fiecare beneficiar este unic, cu cerinte tehnologice particulare. De aceea, nu construim sisteme pe care sa le adaptam ulterior, ci le executam conform cerintelor si parametrilor impusi de fiecare proiect in parte. Astfel, mentinem un dialog deschis cu beneficiarul nostru pe intreaga durata a desfasurarii proiectului, si chiar dupa finalizarea lui.

Asa cum s-a dovedit si pana acum, PRIMEX este compania care poate gestiona cu succes proiecte energetice complexe, pentru aplicatii industriale.

Misiune

Intelegem si sprijinim standardele pe care clientii nostri le au privitor la calitatea si complexitatea proiectelor.

Pentru a ajuta beneficiarii in castigarea competitiei de pe piata, PRIMEX se angajeaza sa furnizeze produse fiabile prin personalul bine pregatit si dedicat, si prin procesele de fabricatie specifice.

Ne sustinem si ne imbunatatim constant misiunea printr-un continuu studiu, utilizand noi tehnologii si cele mai potrivite practici de business.

Aprovizionarea

Fiind continuu preocupati de calitatea produselor noastre, mentinem o abordare riguroasa in ceea ce priveste materia prima.

Furnizorii nostri sunt producatori recunoscuti international ca furnizori de produse metalice si echipamente electrice, cu care am construit puternice relatii de parteneriat.

Avem asigurata livrarea de materiale in conditii de pret si termen de livrare astfel incat produsele PRIMEX sa raspunda conditiilor impuse de beneficiar.

Utilizam materiale precum: oteluri carbon, aliate, inoxidabile, materiale refractare sub diverse forme: table, tevi, funduri ambutisate, etc.